Tallinnan risteilyt

Tallinnan risteilytTallinnan risteilyissä on valinnanvaraa. Alla olevasta taulukosta näet kätevästi yhdellä silmäyksellä kaikki Tallinnan risteilyt ja voit helposti valita itsellesi sopivan.

Matka Perillä maissa Yö laivalla
Miniristeily ei maihinnousua ei
Päiväristeily Eckerö Line 7 h ei
Päiväristeily Tallink/Shuttle 4-7 h ei
Päiväristeily Viking XPRS 4 h ei
Viihderisteily 22h Baltic Queen 4 h kyllä
23h Päivä Tallinnassa risteily 11 h kyllä

Miniristeilyt

Miniristeily on mukava kuuden tunnin pikapyrähdys Itämeren laineilla Eckerö Linen ms Finlandialla. Matkalla ehdit nauttia laivan ravintoloiden tarjonnasta ja edullisista tax-free ostoksista. Auto mukaan laivaparkkiin alk. 0 €. Ei käyntiä maissa.

Päiväristeily 08.30 – 14.30
Iltaristeily 15.30 – 21.45

Katso Eckerö Lineltä

Tallinnan päiväristeily

Eckerö Line

Suomalaisen Eckerö Linen uusi laiva Finlandia liikennöi Tallinnan ja Helsingin välillä. Matkustajia autolauttaan mahtuu kerralla 2000 ja autokannella on tilaa 650 ajoneuvolle.

Aikaa maissa 7h.

Katso Eckerö Lineltä

Tallinkin päiväristeilyt

Tallinnan risteilyt kulkevat Tallinkin Star ja Superstar laivoilla. Lähtö Helsingin Länsisatamasta klo 10.30 lähtevällä aluksella. Tallinnaan saavutaan klo 12.30. Päivä aikaa Tallinnassa. Illaksi palataan takaisin Helsinkiin. Lähtö Tallinnasta valinnan mukaan joko 16:30 tai 19:30.

Aikaa maissa 4 – 7h.

Matkapojilla ja Ikaalisten matkatoimistossa matkan hintaan sisältyy:

  • meno-paluumatka Tallinnaan Tallinkin Star tai Superstar -laivalla kansipaikalla (Laiva vaihtelee lähtöpäivittäin.)
  • valinnainen bussikuljetus Helsinkiin ja takaisin valitulta reitiltä
  • polttoainelisä

Katso Ikaalisten matkatoimistosta
Katso Matkapojilta

Viking Linen Tallinnan risteilyt

Matkapoikien valikoimista voit valita Viking Linen risteilyistä kaksi erilaista valmista pakettivaihtoehtoa. Menopaluu Viking Line XPRS:llä tai meno Viking Line Mariella/ Gabriella ja paluu Viking XPRS.

Viking XPRS

Laiva lähtee Helsingistä klo 11:30. Menomatkalla mahdollisuus nauttia lounas Bistro Buffetissa. Tallinnaan saavutaan klo 14 ja paluumatkalle laiva lähtee klo 18:00.

Perilläoloaikaa Tallinnassa on 3½ tuntia.

Meno Viking Line Mariella/ Gabriella, paluu Viking XPRS

Laiva lähtee Helsingistä klo 10:30. Menomatkalla mahdollisuus nauttia buffetlounas. Tallinnaan saavutaan klo 13:15 ja takaisin laiva lähtee klo 18:00.

Perilläoloaikaa Tallinnassa on reilut 4 tuntia.

Katso Matkapojilta

Yö laivalla -risteilyt

Baltic Queen 22 h viihderisteilyt Tallinnaan

Baltic Queen kutsuu viihtymään. Monipuolinen viihdetarjonta, upeat tanssiravintolat, tasokkaat ruokaravintolat ja erityyppiset baarit tarjoavat ikimuistoisia kokemuksia Itämeren aalloilla. Vauhdikkailla risteilyillä voi heittäytyä irti arjesta. Halutessasi aikaa on myös shoppailuun Tallinnassa.

Aikaa Tallinnassa 4h.

Katso Ikaalisten matkatoimistosta
Katso Matkapojilta

Viking XPRS 23h ostosristeily

Suositulla ostosristeilyllä vietät yön laivalla ja Tallinnassa aikaa on koko seuraava päivä, ruhtinaalliset 11 tuntia. Tällä matkalla ehdit hyvin kierrellä ostoksilla tai katsomassa Tallinnan nähtävyyksiä, käydä museoissa, kirkoissa, vanhassa kaupungissa tai muuten vain nauttia olosta.

  • Helsinki 20:00 – Tallinna 7:00
  • Tallinna 18:00 – Helsinki 20:30

Katso Matkapojilta

Risteily – hotellimatka Tallinnaan

Risteily-hotellimatkalla vietät ensimmäisen yön laivalla nauttien palveluista ja ohjelmatarjonnasta sekä tax-free shoppailuista. Sen jälkeen yövyt yhden, kaksi tai useamman yön Tallinnassa hotellissa. Valittavanasi on useita kymmeniä hotellivaihtoehtoja vanhan kaupungin romanttisista pikkuhotelleista budjetti- ja liikemieshotelleihin.

Hotellimatka Tallinnaan kannattaa, koska nähtävää kaupungissa riittää. Valittavanasi on yli 20 laadukasta keskustahotellia usealta matkanjärjestäjältä sekä useita laivavuoroja, haluatpa sitten lähteä matkaan aamulla tai illalla.

Voit valita risteilyn + 1-2 yötä Tallinnassa tai 1-4 yön hotellimatkan Tallinnaan, jossa ei yövytä laivalla.

Risteily-hotellimatkoja järjestää Matkapojat, Ikaalisten matkatoimisto ja Eckerö Line. Kannattaa myös katsoa Travelbirdin ja Top 10 matkatarjousten tarjonta Tallinnaan. Varsinkin Top 10:llä on valikoimissaan aina useita Tallinnan hotellimatkoja.

Lue Tallinnan laivat -sivulta lisää Tallinnan matkavaihtoehdoista.