Tallinnan laivat

tallinnan laivat

Tallinnan risteilyissä on valinnanvaraa. Alla olevasta taulukosta näet kätevästi yhdellä silmäyksellä kaikki Tallinnan laivat ja voit helposti valita itsellesi sopivan.

Matka Perillä maissa Yö laivalla
Miniristeily 6h ei maihinnousua ei
Päiväristeily Eckerö Line 7 h ei
Päiväristeily Tallink/Shuttle 4-7 h ei
Päiväristeily Viking XPRS 4 h ei
Viihderisteily 22h Baltic Queen 4 h kyllä
23h Päivä Tallinnassa risteily 11 h kyllä

Eckerö Line

Reittimatkat

Eckerö Linen kyydissä pyyhkäiset parissa tunnissa lahden yli Tallinnaan.

M/s Finlandia lähtee Helsingin länsiterminaalista joka päivä klo 8:30 ja 15:30. Tallinnasta Eckerö Line lähtee takaisin Helsinkiin klo 12 ja 18:45 (su) tai 19:00 (ma-la).

Katso Eckerö Lineltä

Miniristeilyt

Miniristeily on mukava kuuden tunnin pikapyrähdys Itämeren laineilla Eckerö Linen ms Finlandialla. Matkalla ehdit nauttia laivan ravintoloiden tarjonnasta ja edullisista tax-free ostoksista. Auto mukaan laivaparkkiin alk. 0 €. Ei käyntiä maissa.

Päiväristeily 08.30 – 14.30
Iltaristeily 15.30 – 21.45

Katso Eckerö Lineltä

Päiväristeilyt

Suomalaisen Eckerö Linen uusi laiva Finlandia liikennöi Tallinnan ja Helsingin välillä. Matkustajia autolauttaan mahtuu kerralla 2000 ja autokannella on tilaa 650 ajoneuvolle.

Aikaa maissa 7h.

Katso Eckerö Lineltä

Tallink Silja

Tallinkin päiväristeilyt

Tallink Siljan Tallinnan laivat ovat Star ja Superstar. Lähtö Tallinnaan Helsingin Länsisatamasta klo 10.30 lähtevällä aluksella. Tallinnaan saavutaan klo 12.30. Päivä aikaa Tallinnassa. Illaksi palataan takaisin Helsinkiin. Lähtö Tallinnasta valinnan mukaan joko 16:30 tai 19:30.

Matkan hintaan sisältyy:

  • meno-paluumatka Tallinnaan Tallinkin Star tai Superstar -laivalla kansipaikalla (Laiva vaihtelee lähtöpäivittäin.)
  • valinnainen bussikuljetus Helsinkiin ja takaisin valitulta reitiltä
  • polttoainelisä

Aikaa maissa 4 – 7h.

Katso Ikaalisten matkatoimistosta

Katso Matkapojilta

Baltic Queen 22 h viihderisteilyt Tallinnaan

Baltic Queen kutsuu viihtymään. Monipuolinen viihdetarjonta, upeat tanssiravintolat, tasokkaat ruokaravintolat ja erityyppiset baarit tarjoavat ikimuistoisia kokemuksia Itämeren aalloilla. Vauhdikkailla risteilyillä voi heittäytyä irti arjesta. Halutessasi aikaa on myös shoppailuun Tallinnassa.

Aikaa Tallinnassa 4h.

Katso Ikaalisten matkatoimistosta

Katso Matkapojilta

Viking Line

Matkapoikien valikoimista voit valita Viking Linen risteilyistä kaksi erilaista valmista pakettivaihtoehtoa. Menopaluu Viking Line XPRS:llä tai meno Viking Line Mariella/ Gabriella ja paluu Viking XPRS.

Viking XPRS

Laiva lähtee Helsingistä klo 11:30. Menomatkalla mahdollisuus nauttia lounas Bistro Buffetissa. Tallinnaan saavutaan klo 14 ja paluumatkalle laiva lähtee klo 18:00.

Perilläoloaikaa Tallinnassa on 3½ tuntia.

Bussikuljetukset Matkapojilta useilta reiteiltä! Kun teet Vikingille ennakkotilauksen vähintään 50 eur arvosta, kuljet ostostesi kanssa kätevästi bussin kyydissä! Koskee Matkapoikien omia tilausajoja, ei pikavuoroja.

Meno Viking Line Mariella/ Gabriella, paluu Viking XPRS

Laiva lähtee Helsingistä klo 10:30. Menomatkalla mahdollisuus nauttia buffetlounas. Tallinnaan saavutaan klo 13:15 ja takaisin laiva lähtee klo 18:00.

Perilläoloaikaa Tallinnassa on reilut 4 tuntia.

Katso Matkapojilta

Viking XPRS 23h ostosristeily

Suositulla ostosristeilyllä vietät yön laivalla ja Tallinnassa aikaa on koko seuraava päivä. Tällä matkalla ehdit hyvin kierrellä ostoksilla tai katsomassa Tallinnan nähtävyyksiä, käydä museoissa, kirkoissa, vanhassa kaupungissa tai muuten vain nauttia olosta.

Matkapoikien tarjous: kun teet Vikingille ennakkotilauksen vähintään 50 eur arvosta, kuljet ostostesi kanssa kätevästi bussin kyydissä! Koskee Matkapoikien omia tilausajoja, ei pikavuoroja.

Helsinki 20:00 – Tallinna 7:00

Tallinna 18:00 – Helsinki 20:30

Aikaa Tallinnassa 11 h.

Katso Matkapojilta

Haluaisitko rentoutumaan pidemmäksi aikaa, ehkä kylpylään? Lue Tallinnan kylpylät -sivulta mikä Tallinnan kylpylöistä sopii juuri sinulle.