Tallinnan kylpylät

tallinnan-vanhakaupunki

Kiinnostaako sinua Tallinnan kylpylät ja niiden tarjonta? Jokaiselle löytyy varmasti sopiva kylpylävaihtoehto, koska valinnan varaa Tallinnasta ja sen lähialueilta löytyy.

Halusitpa sitten aktiivista liikuntaa, tutustua kaupungin tarjontaan samalla tai olet levon ja rauhan tarpeessa, niin Tallinnasta löytyy varmasti sinulle sopiva kylpylä. Yksin, kumppanin kanssa, ystävien kesken tai koko perheen voimin – Tallinnan monipuolinen kylpylätarjonta ei jätä kylmäksi.

Matkojen keston voit valita itse. Matkapojat ja Ikaalisten Matkatoimisto tarjoavat 2-7 yön lomia, Eckerö Line 1-6 yön matkoja.

Tallinnan kylpylät keskustassa

Kalev Spa

Kalev Spa sijaitsee Tallinnan sydämessä Narvan Maanteen varrella aivan Vanhankaupungin reunalla. Yksi kylpylän valtti on loistava sijainti keskellä Tallinnan palveluita, joka tekee siitä ihanteellisen rentoutumispaikan viikonlopuksi tai pidemmäksikin aikaa. Hoitojen ja rentoutumisen välissä voit piipahtaa ostoksilla vaikkapa Kaubamajassa tai nauttia kahvit jossakin vanhankaupungin viehättävistä kahviloista.

Kalev Span ammattikilpailuunkin tarkoitettu uima-allas on kestosuosikki. Kylpylästä löytyy iso vesipuisto liukumäkineen, jossa viihtyvät myös perheen pienimmät. Vesipuiston lisäksi kylpylä tarjoaa monenlaisia terveys- ja hyvinvointipaketteja aina lääketieteellisistä hoidoista wellness-paketteihin.

Kenelle:

  • Perheet
  • Kaupungin läheisyyttä arvostavalle

Katso Ikaalisten matkatoimistosta
Katso Matkapojilta
Katso Eckerö Lineltä
⇒ Pelkkä hotelli katso Hotels.com

Meriton Grand Conference SPA Hotel

Kylpylä sijaitsee Tallinnassa parin minuutin kävelymatkan päässä Toompean mäeltä, rautatieasemalta ja Vanhastakaupungista.

Kylpylässä on virkistysallas, terapia-allas, kaksi poreallasta, löyly-, suola- ja höyrysaunat. Solarium, suolahuone, infrapunasauna, kunto- ja voimistelusalit. Aasialainen ravintola Wok & Grill sekä venäläinen ravintola Balalaika, jonka erikoisuus on zakuska-buffet.

Kenelle:

  • Perheet

Katso Ikaalisten matkatoimistosta
Katso Matkapojilta
Katso Eckerö Lineltä
⇒ Pelkkä hotelli katso Hotels.com

Tallink Spa

Tallink Spa & Conference -kylpylähotellissa mahtavinta on tyylikäs roomalaistyylinen allasosasto poreineen sekä tasokas à la carte -ravintola Nero.

Vuoden 2007 maaliskuussa avattu neljän tähden Tallink Spa & Conference Hotel Tallinnan keskustassa soveltuu erinomaisesti liike- ja lomamatkan yhdistämiseen. Hotellissa on nykyaikainen kokouskeskus, ylellinen Aqua Spa -kylpylä, laajaa palvelu- ja tuotevalikoimaa tarjoava kauneuskeskus, avaamisestaan lähtien Viron Top 50 -ravintoloiden joukkoon kuuluva à la carte -ravintola Nero, omaperäinen ja kodikas sikaribaari Fidel sekä nykyaikainen aulabaari.

Kenelle:

  • Pariskunnat
  • Ystäväporukat

Katso Ikaalisten matkatoimistosta
Katso Matkapojilta
⇒ Pelkkä hotelli katso Hotels.com

Kylpylät kauempana keskustasta

Viimsi Spa

Viimsi Spa on oikeastaan aika moni-ilmeinen hyvinvointikeskus. Kylpylässä on useita altaita, saunakeskus, kuntokeskus ja erillinen lastenkeskus. Viimsi Spa on erittäin perheystävällinen ja ehkä paras valinta jos matkustat suuren ryhmän kanssa. 1000 neliön suuruisessa lastenkeskuksessa on luistelurata, kiipeilyalue, trampoliini ja paljon muuta kivaa tekemistä. Kylpylä tarjoaa myös ilmaisen lapsenvahtipalvelun.

Kylpyläkeskuksessa on erilaisia saunoja: höyry-, suolakivi-, kataja- ja suola-höyrysauna sekä puulämmitteinen sauna. Saunakeskuksen kahvilassa voit viettää kahvihetken ja nauttia herkullisia leivonnaisia. Viimsi Span tiloissa toimii myös Sushi ravintola ja fine dining ravintola Meritäht. Kylpylän kauneushoitola on todella suosittu paikallisten keskuudessa. Span lähellä sijaitsee myös Viimsin ostoskeskus. Viimsin hiekkaranta on noin 1,5 kilometrin päässä.

Kenelle:

  • Perheet
  • Rauhaa hakevalle

Katso Ikaalisten matkatoimistosta
Katso Matkapojilta
Katso Eckerö Lineltä
⇒ Pelkkä hotelli katso Hotels.com

Pirita Spa

Pirita Spa on oiva kohde rentoututtavaan ja rauhalliseen lomaan. Viron suurin kylpylähotelli tarjoaa laajan valikoiman MediSpa-, kauneus- ja hyvinvointipalveluja ja -paketteja. Hotelli sijaitsee 10 minuutin ajomatkan päässä keskustasta, kauniilla merenrannalla Pirita-joen suulla. Hotellin edessä on suuri pysäköintialue, jossa pysäköinti on majoittuville asiakkaille ilmaista. Tallinnan paras uimaranta sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä. Hotellista on hyvät bussiyhteydet Tallinnan keskustaan.

Kenelle:

  • Rentoutumista etsivät

Katso Matkapojilta
Katso Eckerö Lineltä
⇒ Pelkkä hotelli katso Hotels.com

Haluaisitko sittenkin hotellimatkalle? Katso Tallinnan hotellimatkat -sivulta lisää tietoa.